Poradna Proteiny


Autor: | Vloženo: 07.06.2015 000 23:15 | Témata: Poradna Proteiny

Protein PROMAXX90

Dobrý den,
mám protein od maxxwin nutrition products. Na obale je psáno doporučené dávkování "smíchat dvě odměrky s 300ml vody a pro ideální účinky používat jednou až třikrát denně". Protein dávám vždy tak půl hodinu až hodinu po posilování, ale pouze jednu odměrku (dvě mi přijdou najednou už moc) s mlíkem + občas namixovaným banánem a potom další odměrku s 300ml vody před spaním. Posiluju většinou večer, takže čas mezi první a druhou dávkou je tak 1-3 hodiny.

Je tenhle postup správný, nebo by někdo doporučil něco jiného? Případně pokud máte zkušenosti s tímto proteinem, budu rád za info ohledně účinku, kvality apod.


Díky za odpověď!

  • FULLsport

    FULLsport

    8. června 2015

    Dobrý den,
    doporučené dávkování na proteinových doplňcích výživy jsou pouze orientační. Měl byste jste si spočítat kolik bílkoviny (sacharidů, tuků) přijímáte v pevné stravě a po zjištění, že hodnota bílkovin není dostatečná (třeba 1,2-1,5-2g/kg dle zkušeností, svalové hmoty celkové koncepce jídelníčků), můžete doplnit bílkoviny příslušným množství proteinového přípravku, podle množství rozděleného i do více dávek. V jedné dávce bych však nedoporučoval překračovat hodnotu 25-35g bílkovin. Co se týče příjmu bílkovin po tréninku. zkuste se naučit konzumovat protein namísto s mlékem s vodou. Zlepšíte tak jeho vstřebávání a nebudete přijímat jednoduché cukry navíc.

    S pozdravem
    Lukáš
    Fullsport

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 8. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    vybral jste si jeden z nejkvalitnějších proteinů, hlavně co se poměru množství bílkovin a ceny týče.
    Co se týče dávkování, dvě odměrky, tedy 30g, je optimální dávka. Tedy bych se jí držel.

    A ještě jedna dobrá rada: Míchejte protein zásadně s vodou, nikoliv s mlékem!
    Věřím, že je kokteil z mléka chutnější, avšak výrobce se snaží surovinu zbavit laktózy, a Vy jí tam pak s mlékem opět nacpete!

    Kdy tento protein užívat? Po tréninku, jak sám píšete, je to naprosto v pořádku. Na noc bych však zvolil jiný druh bílkoviny, a to té, která se postupně vstřebává. Jako ideální je zde kasein. Ten naleznete buď v micerálním proteinu či obyčejném tvarohu.

    Velmi nápomocné Vám v tomto ohledu jistě bude naše video, kde se věnujeme dennímu příjmu živin, tedy i proteinovým suplementům - http://www.kulturistika.com...

    Určitě Vám doporučují prozkoumat naší Videoporadnu, ve které naleznete mnoho užitečných rad - http://www.kulturistika.com...

    Další várku užitečných rad Vám poskytne náš seriál FAQ (nejčastější dotazy) - http://www.kulturistika.com...

    K nákupu můžete využít náš e-shop http://shop.kulturistika.com, na němž naleznete velké množství doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.