K výrobě syrovátkového proteinu je jako základní surovina používáno mléko z chovu mléčného irského skotu. Zvířata jsou chována technologií volného ustájení, která je považována za nejpřirozenější způsob chovu zvířat. Výsledkem je produkce nejkvalitnější suroviny ze zdravých nestresovaných zvířat.
Takto získané mléko je zpracováváno nejmodernější technologií systému membránové filtrace, která nejšetrnějším způsobem eliminuje zcela tuk a laktózu a izoluje čistou bílkovinu se zachováním cenných primárních proteinových komponentů: Beta-lactoglobulin, Alfa-lactoglobulin, Sérum albumin, Immunoglobulin, Glycomacropeptid, Lactoferin. Tento unikátní výrobní proces, známý pod zkratkou CFM, je zárukou suroviny v nejvyšší možné čistotě, vstřebatelnosti a maximální nutriční využitelnosti.
Rozpustnost, vůně, chuť suroviny a ostatní požadované parametry řadí používanou surovinu k tomu nejlepšímu, co lze v oboru získat. jedinečná koktejlová chuť, vysoká biologická hodnota, vyvážené spektrum aminokyselin a bílkovinných mikrofrakcí, obohaceno vitamíny (25% denní dávky), slazeno sucralozou
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.