Poradna Proteiny


Autor: | Vloženo: 29.01.2017 000 09:55 | Témata: Poradna Proteiny

Který protein je pro mě nejvhodnější?

Dobrý den, je mi 18 let a vážím 45kg. Ráda bych přibrala ale stále se mi to nedaří i když bych moc chtěla. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet nějaký ten protein co by mi mohl snad pomoci. Jaký je tedy pro mě nejvhodnější?

Děkuji za odpověď

  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    29. ledna 2017

    Dobrý den,

    pokud máte potíže s přibíráním a nejedná se o případ enormní fyzické zátěže, kdy nestačíte doplňovat vydanou energii nebo regenerovat, tak Vás bohužel zklamu, proteiny Vám nepomohou.
    Máte velmi rychlý metabolismus nebo málo jíte (nebo obojí současně).
    Co by za to někdo dal :)

    Budete se muset soustředit na jídlo, jíst častěji, ideálně 5x denně každé 3 hodiny, z toho 3 jídly musí být větší (snídaně, oběd, večeře), zbývající mohou být malé a lehké a něco sníst musíte.

    Proteiny Vám pomohou pouze v případě, že máte ve stravě nedostatek bílkovin, ale zvýšením jejich příjmu nebudete nabírat váhu. To platí pouze v případě, že máte kalorický nadbytek a budete cvičit.
    To, co Vy potřebujete je více jíst, soustřeďte se na 3 hlavní jídla a mezi nimi můžete přidávat i trochu nezdravou stravu (musli tyčinky, čokoládu atd., ale zase to nepřehánějte) nebo banán s jogurtem atd.
    Musíte zvednout příjem energie.

    Pokud budete mít pocit, že více jídla už do sebe nedostanete, tak je pouze jediná cesta a to zvednout příjem tuků, tj. během dne budete jíst ořechy (jakékoliv), pokud budete mít zeleninový salát, dáte si na něj 2 lžíce oleje, do kávy smetanu, klidně i plnotučné mléko. Osobně bych preferoval ty ořechy, je to snadno přenosné a můžete je jíst kdekoliv, stačí 2-3 hrsti denně a máte hned o 20-30g tuků denně navíc.


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.