Poradna MyProtein Impact Whey Protein 2500 g
-
7. července 2017 -
Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com
Dobrý den,
trvanlivost proteinu, stejně jako každé jiné potraviny, závisí na formě skladování.
Pokud jej nenecháváte otevřený, může být trvanlivost i několik měsíců.
Dokonce i po době trvanlivosti uvedené výrobcem nemusí s daným produktem nic být!
Pokud protein není žluklý, netvoří hrudky, jeho konzistence je v pořádku, nezapáchá, či nechutná trpce, můžete jej bez obav konzumovat.
Pokud byste se z něj pos..l, samozřejmě dál neužívejte! :-D
Jen pro zajímavost přikládám odpověď na otázku trvanlivosti v podání ředitele marketingu společnosti REFLEX, jedné ze světově nejkvalitnějších:
Syrovátkový protein má minimální trvanlivost asi pět let, pokud je správně skladován. Příchutě a barviva mohou oxidovat, znehodnotí se rychleji a jejich minimální trvanlivost je obecně asi 2 roky. My používáme indukční tepelné fólie a černou barvu balení, což výrazně pomáhá omezovat nežádoucí vlivy. Většina našich výrobků má minimální trvanlivost 18 měsíců, kromě Whey Refresh, což je tekutý výrobek a jeho minimální trvanlivost je 6 měsíců. Obecně vzato, výkon zůstane, ale příchuť a barva se změní. Ohled musíme brát hlavně na způsob skladování.
S přáním hezkého dne tým Kulturistika.com.
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano (11)
- Ne (2)
-
7. července 2017 -
radek
Díky moc :)
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.