Poradna MyProtein Impact Whey Protein 2500 g

Autor: | Vloženo: 07.07.2017 000 15:56 | Témata: Poradna MyProtein Impact Whey Protein 2500 g

Jaká je trvanlivost proteinu po otevření?

  • 7. července 2017 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    trvanlivost proteinu, stejně jako každé jiné potraviny, závisí na formě skladování.
    Pokud jej nenecháváte otevřený, může být trvanlivost i několik měsíců.
    Dokonce i po době trvanlivosti uvedené výrobcem nemusí s daným produktem nic být!

    Pokud protein není žluklý, netvoří hrudky, jeho konzistence je v pořádku, nezapáchá, či nechutná trpce, můžete jej bez obav konzumovat.
    Pokud byste se z něj pos..l, samozřejmě dál neužívejte! :-D

    Jen pro zajímavost přikládám odpověď na otázku trvanlivosti v podání ředitele marketingu společnosti REFLEX, jedné ze světově nejkvalitnějších:
    Syrovátkový protein má minimální trvanlivost asi pět let, pokud je správně skladován. Příchutě a barviva mohou oxidovat, znehodnotí se rychleji a jejich minimální trvanlivost je obecně asi 2 roky. My používáme indukční tepelné fólie a černou barvu balení, což výrazně pomáhá omezovat nežádoucí vlivy. Většina našich výrobků má minimální trvanlivost 18 měsíců, kromě Whey Refresh, což je tekutý výrobek a jeho minimální trvanlivost je 6 měsíců. Obecně vzato, výkon zůstane, ale příchuť a barva se změní. Ohled musíme brát hlavně na způsob skladování.

    S přáním hezkého dne tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (11)
    • Ne (2)
    • radek

      7. července 2017 - radek

      Díky moc :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.