Poradna Proteiny


Autor: | Vloženo: 28.05.2015 000 00:01 | Témata: Poradna Proteiny

Protein x Gainer x Kreatin

Zdravím, potřeboval bych poradit, bude mi 16 let a úplně se nedokážu spokojit s poměrem 60kg na 184 cm. Už cca rok posiluji, za poslední dobu každý den zhruba 20 min. Bohužel problém je ve stravě. Přesto, že se snažím jíst dobře a ve velkém množství, tak velkou část tvoří školní a ne moc pestré obědy. Proto bych se chtěl poohlédnou po nějakém doplňku. Rozmýšlím se mezi těmito třemi tudíž Proteinem, Kreatinem a Gainerem. Který by jste mi doporučili na nejvhodnější doplnění stravy ? Popřípadě jejich výhody x nevýhody ? btw: ( Cena nejlépe do 1000+-).......

Budu rád za Vaše názory :)
Předem Díky :))

  • Z.Hrubý

    Z.Hrubý

    28. května 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdar sportovče.V 16 letech potřebuje tělo nadstandardní množství základní kvalitní stravy.Tato potřeba bude až do Tvých cca 20 let.Zlepši kvalitu své stravy,cvič každý druhý den intenzivně cca 45-60 min po konultaci s kvalitním trenérem - tím budeš eliminovat chyby které by Tě jen brzdily.Gainer a protein jsou vhodnm nadstandardním doplňkem stravy ale počítej s minimálním měsíčním nákladem 1.000 -1.500 ,- kč.Kreatin prozatím ve Tvém věku nepotřebuješ - Tvoje tělo si jej dostatečné množství vytváří samo !Nedoporučuji používat levné,těžko stravitelné a téměř nefunkční stravní doplňky.Hlavně buď trpělivý a dodržuj správnou životosprávu.Dobré výsledky na sebe nenechají dlouho čekat !S pozdravem
    Z.Hrubý www.hcc.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 28. května 2015 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    1/ Jídlo 2/tvrdé tréninky 3/gainer
    A když máte pocit, že děláte moc a nerostete, tak věřte,že ti druzí dělají víc!

    Mé doporučení, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro nárůst svalové hmoty, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát je zde:
    http://www.f-sport.cz...
    Doporučeni je seřazeno od nejdůležitějšího (nahoře) až po to nejméně důležité (dole). Nakupuje se tedy shora dolu, kam až Vám stačí rozpočet.

    Jak se dělají velké svaly je popsáno zde:
    http://www.f-sport.cz...


    přeji pěkný den
    za www.f-sport.cz
    Martin

    Ps. Další dotazy dávejte prosím do diskuse- zde už to dále nečtu: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 28. května 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    proces přibírání je velmi složitým a nejde u něj spoléhat jen na doplňky výživy. Jsou to stále jen a pouze doplňky!
    70% úspěchu dělá strava, zbylá procenta pak trénink, regenerace a právě doplňky!

    V první řadě je tedy důležité se zaměřit na jídelníček. Chápu, že v době studia je to trochu ošemetná záležitost, ale kdo má jasné cíle, cestu si vždy najde!
    I v těchto podmínkách se lze adekvátně připravit!

    Nápomocný by Vám v tomto ohledu mohl být náš web http://www.kulturistika.com, na němž naleznete mnoho užitečných článků a rad.

    Dále Vám mohu doporučit náš projekt http://www.kulturistika.com..., který Vám s jídelníček i suplementací je schopen poradit.

    K nákupu doplňků výživy můžete využít náš e-shop http://shop.kulturistika.com.
    Krom tohoto proteinu tam naleznete také velké množství dalších doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 28. května 2015 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    jak sám píšete, problém je hlavně ve stravě. V 16ti pořád rostete, potřebujete energii, bílkoviny, vitamíny, minerály, zkrátka pravidelnou výživnou stravu, školní jídelna je jedna část stravování, pokud chcete výsledky, přistupujte ke kvalitnímu stravování jako k prostředku k jejich dosažení. Nepodceňujte odpočinek, spánek, míru stresu. Z doplňků stravy pak můžete zařadit nad rámec běžného stravování gainer, např. http://eshop.alfafit.cz..., http://eshop.alfafit.cz... nebo http://eshop.alfafit.cz...

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.