Poradna Proteiny


Autor: Roman | Vloženo: 22.09.2020 000 18:42 | Témata: Poradna Proteiny

Roman

Jaký protein?

Dobrý den. Je mi 31 let 185vm/84kg. Cvičím 4 krát týdně a nějak moc nepřibíram. Pouze se mi zvětšuje síla, ale na pohled to moc vidět není.Pouzival sem protein Gold standart od Optimum nutrition a výsledky moc vidět nebyli. GAINER zas moc nechci, páč po tom sem hned nabral, ale nejspíš jen vodu a tuk, páč po přestání užívání okamžitě šla váha dolů. Já bych chtěl vážit okolo 90 kg. Co byste mi doporučil za protein? Přemýšlel sem nad značkou Prom-in, či Reflex. PS: Protein může mít i drobet sacharidů, páč mam celkem rychlí metabolismus. Děkuji moc za odpověď.

  • 22. září 2020 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    svaly nejsou z plastu, jsou živé a musí se krmit pořád a pořád, zejména, pokud se bavíme o čisté a naturální cestě. Chce to na těch gainerech + celkově zvýšeném příjmu živin vytrvat a tvrdě trénovat a v tomto prostředí začnou svaly růst a takový nárůst pak zůstane jako dobrý základ pro celý život.

    přeji pěkný den
    za celý F-sport.cz Team
    Martin Kopřiva

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • F-sport

      22. září 2020 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

      Konkrétně bych doporučil před trénink Nočko Assassins Pump pro maximální napumpování, sílu a výkon v tréninku:
      https://anabolizery-no-doplnky.heureka.cz...
      A po tréninku a každý den dopoledne All-In-One:
      https://sacharidy-gainery.heureka.cz...
      K tomu případně creatin:
      https://kreatin.heureka.cz...

      V tomto věku už bych doporučil i tribulus pro přirozenou podporu produkce testosteronu:
      https://anabolizery-no-doplnky.heureka.cz...

      NOčko se používá, protože tvrdší trénink s většími váhami a zejména důkladné propumpování svalů je spouštěč reakcí v organismu vedoucích k růstu svalové hmoty. Trénink má s NOčkem mnohem lepší výsledky. Navíc NOčko i stimuluje a nabudí, takže se cvičí i s větší chuti.

      All-In-One obsahuje veškeré látky, které jsou zapotřebí po silovém tréninku. Po silovém tréninku nastává okamžik, kdy svaly potřebuji rychle doplnit sacharidy a další živiny. All-In-One obsahuje nejen kvalitní živiny, ale i speciální látky, které zlepší schopnost svalových buněk tyto živiny snadno přijmout a využit. Kombinace Nočko před a All-In-One po tréninku je nejúčinnější kombinace okolo tréninku. All-In-One se dá použít i dopoledne mezi jídly pro podporu růstu a regenerace.
      Všeobecně známé BCAA jsou v důležitosti, až za Nočkem a All-In-One. Můžete je k této kombinaci přidat, nejlépe někde v první části tréninku.

      Tribulus berte denně na noc.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.