Poradna Scitec 100% Hydrolized Beef Isolate Peptides 900 g

Autor: Martin | Vloženo: 12.07.2015 000 21:46 | Témata: Poradna Scitec 100% Hydrolized Beef Isolate Peptides 900 g

Martin

Martin

Dobrý den

Tenhle protein je vhodné brát po tréningu. Jsem zvyklý brát po tréningu maltodextrin a BCAA nebo creatin. Jak se to dá zkombinovat s tímto nebo i jiným hydrolyzovaným proteinem ?

  • 13. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    proteinům, které nesou označení Beefe, tedy hovězí, radíme se spíše vyhýbat! Jejich složení je totiž velmi blízké kolagenu, tedy kloubní výživy a pro Vaše svaly nebude mít kdoví jaký účinek.

    Po tréninku doporučujeme zařadit hydrolyzovaný syrovátkový, například:
    velmi oblíbený Optimal Hydro Whey firmy Prom-IN - http://shop.kulturistika.com...
    Hydro 77 firmy Extrifit - http://shop.kulturistika.com...
    Hydro 80 firmy Extrifit - http://shop.kulturistika.com...
    či poslední dobou v oblibě narůstající Hydro Traditional firmy Smartlabs - http://shop.kulturistika.com...

    Tyto proteiny doporučujeme dávat ihned po fyzickém výkonu, Vámi uvedené aminokyseliny BCAA pak před a během tréninku, po tréninku je již považujeme za zbytečné, právě s ohledem na přijímané hydro.

    Při dalším výběru doplňků výživy by Vám mohla být nápomocná naše Fitness poradna - http://shop.kulturistika.com... či náš seriál FAQ (nejčastější dotazy) - http://www.kulturistika.com...

    K nákupu můžete využít náš e-shop http://shop.kulturistika.com, na němž naleznete velké množství nejrůznějších doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 12. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu Ronnie.cz

    Jedná se o hydrolyzát hovězího proteinu, pokud nemáte intoleranci na laktózu, je rozhodně lepší použít po tréninku hydrolyzát syrovátkové bílkoviny, např. Hydro 77 od Extrifitu či jiné, které udává stupeň hydrolýzy.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.