Poradna Aminostar 100% Pure Whey star 1000 g

Autor: | Vloženo: 25.04.2014 000 22:50 | Témata: Poradna Aminostar 100% Pure Whey star 1000 g

Kvalitní protein

Dobrý den, mám dotaz ohledně sacharidů obsažených v tomto proteinu.

Všude čtu, že ihned po tréninku (objemový trénink) je důležité přijmout takovou potravinu, či doplňek, který obsahuje hodně sacharidů, protože ihned po tréninku tělo potřebuje pro růst a regeneraci sacharidy (cukry). A například až několik hodin po tréninku přijmout takový doplňek, který obsahuje hodně bílkovin, protože z těch zase svaly rostou. Pokud to dobře chápu, tak vlastně tento proteinový nápoj je naprosto ideálním, protože obsahuje jak velký podíl bílkovin tak i sacharidů, takže může nahradit kvalitní potraviny (nebo gainer) ihned po tréninku a zároveň proteinový nápoj během dne pro hodně bílkovin ? Děkuji za vysvětlení

  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    28. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    pokud chcete mít proteinový doplněk, který lze použít jak po tréninku pro uhrazení spotřeby energie a bílkovin, tak i kdykoliv během dne, tak doporučuji jednu věc: kupte si vysokoprocentní protein, třeba 70-85% (víc % nemá smysl a jen to šponuje cenu nahoru). K tomu si kupte maltodextrin za 90 Kč /kilo nebo Glukopur v lékárně a po tréninku si namícháte vlastní gainer tak, že rozmícháte 40g proteinu, k tomu 50g maltodextrinu nebo glukopuru a máte výborný gainer.

    Když budete mít hodně náročný a dlouhý trénink, přidáte si maltodextrinu více, třeba 60, 70g, naopak, když budete mít jen lehký trénink, tak stačí pár desítek gramů sacharidů.

    Maltodextrin v roztoku není sladký, glukopur jak cecek. Maltodextrin vyjde cenově lépe a méně leze do tuků. Kdo má rád hodně sladké sáhne po glukopuru.


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 26. dubna 2014 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    ne tak, to plně není.
    Po tréninku potřebujete v dávce cca 30g bílkovin a podle tvrdosti tréninků a Vašich cílů 50-100g sacharidů - to Vám tento produkt nedá. Takže po tréninku ho použije třeba někdo, kdo rýsuje.

    Během dne zase potřebujete v objemu gainer (třeba i tuto 50tku) a v rýsování protein s vyšší koncentraci (nad 70).

    Takže se vylučuje použití jedné 50tky pro různé účely. Potřebujete buď 50tku po tréninku a 70tku během dne a na noc (pokud rýsujete).

    Anebo gainer 20tku po tréninku a dopoledne (v objemu) - a i zde by se ještě uživila 60tka na noc.

    Ve finále to není dražší, když děláte šejky ze dvou kyblů, tak Vám zase 2x déle vydrží.

    Mé doporučení, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro nárůst svalové hmoty, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát je zde:
    http://www.f-sport.cz...
    Doporučeni je seřazeno od nejdůležitějšího (nahoře) až po to nejméně důležité (dole). Nakupuje se tedy shora dolu, kam až Vám stačí rozpočet.

    Jak se dělají velké svaly je popsáno zde:
    http://www.f-sport.cz...

    Pro doladění dalších detailů, odstranění skrytých chyb a případné dotazy je nejlepší využit diskuse, kde Vám poradím já nebo některý zkušený moderátor: http://www.f-sport.cz/bb/index.php


    přeji pěkný den
    za www.f-sport.cz
    Martin

    Ps. Další dotazy dávejte prosím do diskuse- zde už to dále nečtu: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.