Poradna Aminostar 100% Pure Whey star 1000 g

Autor: | Vloženo: 07.05.2014 000 21:08 | Témata: Poradna Aminostar 100% Pure Whey star 1000 g

Telesna vaha

Ahoj, je mi 14 a chci se zeptat jestli je tento pripravek vhodny k nabrani telesne vahy(na svalove hmote). Cvicim doma 2x tydne silove jako kliky sedylehy a drepy, a 2x tydne chodim na karate.

  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    7. května 2014

    Ahoj,

    tak přípravek jako takový je vhodný pro nabrání svalů, ale za předpokladu, že jej budeš užívat zejména v době po tréninku a za předpokladu, že budeš mít dobrou stravu /dostatek energie, bílkovin, sacharidů a zdravých tuků z normálního jídla/ a nakonec to nejpodstatnější - že budeš mít dobrý trénink pro nabíraní svalů.

    A to nemáš. Trénink styelm kliky a dřepy (bez zátěže počítám, tak jak se dělají v karate) jsou výborné na svalovou vytrvalost a dynamiku, ale svaly s tím vybudovat nelze. Nějakou dobu se sice budeš výkonnostně posouvat dopředu, ale velmi rychle narazíš na limity a za celou tu dobu moc svalů nepřibereš.

    Pokud chceš kvůli karate dělat více dynamický trénink jak pro rychlost v bojových sportech, tak i pro nabírání svalů, tak ty kliky dělej se zátěží (kotouč nebo písek v pytli si přivázej k pasu), dalším ztížením je kliky mezi dvěma židlemi (více se dostaneš dolů).
    Dalším výborným cvikem jsou tricepsové kliky - opět třeba mezi dvěma židlemi. Dřepy třeba na jedné noze - to už má opravdu výborný účinek na růst svalů nohou i bez přidané zátěže (postupně můžeš přidávat jednoručky).

    Dá se toho vymyslet hodně, ale jen obyčejné kliky a dřepy nestačí. Rozvinou sílu a dynamiku, ale svalovou hmotu moc ne.

    Jinak z doplňků dobrý protein po tréninku. Ideálně čistý whey protein, vše ostatní dohánět hlavně jídlem - potřebuješ hodně energie, takžě větší porce jídla, jíst častěji, trochu si i hlídat, co jíš.
    Z ostatních doplňků má pro tebe význam ještě lecitin pro lepší regeneraci CNS. Ostatní věci považuji za zbytečné vyhazování peněz.

    Možná, kdyby to karate bylo na výšší výkonnostní úrovni, tak lze ještě uvažovat o užívání kreatinu, věk na to už máš. Kreatin pomůže zlepšit výbušnost. Spíš bych to zatím neviděl (s tréninkem 2x týdně se karate závodně dělat nedá).


    Měj se a hodně nových svalů :-)


    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 8. května 2014 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    úplně ne, 1000g je totiž malé balení (cca 20 dávek) a 50% proteinů znamená pro objem zbytečně málo sacharidů.

    Mé doporučení, jak si složit nejlépe doplňky výživy pro nárůst svalové hmoty, i s vysvětlením CO brát, JAK brát a PROČ to tak brát je zde:
    http://www.f-sport.cz...
    Doporučeni je seřazeno od nejdůležitějšího (nahoře) až po to nejméně důležité (dole). Nakupuje se tedy shora dolu, kam až Vám stačí rozpočet.

    Jak se dělají velké svaly je popsáno zde:
    http://www.f-sport.cz...

    Pro doladění dalších detailů, odstranění skrytých chyb a případné dotazy je nejlepší využit diskuse, kde Vám poradím já nebo některý zkušený moderátor: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    přeji pěkný den
    za www.f-sport.cz
    Martin

    Ps. Další dotazy dávejte prosím do diskuse- zde už to dále nečtu: http://www.f-sport.cz/bb/index.php

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 8. května 2014 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Ahoj,

    jak už tady bylo řečeno, na náběr svalové hmoty je potřeba změnit styl posilování, trochu tzv. přitvrdit. K tomu se můžeš víc také zaměřit na kvalitu stravování, tzn. stravovat se v pravidelných intervalech a výživně. Po tréninku si můžeš dávku tohoto proteinu vzít, můžeš i v netréninkové dny. Pro náběr hmotnosti při Tvém tréninkovém zaměření bychom však doporučili výrobek s větším obsahem sacharidů, ten se užívá i mezi tréninky a po tréninku. Např. Aminostar Actions Whey Gainer 14 viz: http://eshop.alfafit.cz...

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.