Poradna Czech Virus Pure Elite CFM 2250 g

Autor: Petr | Vloženo: 27.04.2021 000 10:44 | Témata: Poradna Czech Virus Pure Elite CFM 2250 g

Petr

Proc je v tom umely cukr - sukrloza

proc je v tom umely cukr - sukrloza.
Proc se to do toho vubec sype?
Je nejaky proteinak bez pridanych cukru? ( tu stevii si tam muzu dosypat doma )

  • 27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,
    protože to je bohužel past na naivky. Ve strachu z umělého sladidla pak nakonec volí koncentráty. Ty jsou "zahuštěné" a "oslazené" odpadem, protože se výrobce ušetřil a koncentrát nefiltroval od odpadních látek z koncentrace. Určitě pak výrobce ušetřené peníze dá do reklamy na cool alpské kravičky.

    Ale kvalitně odfiltrovaný protein, jako je třeba CFM je hořký. Je to tím, jak je kvalitní, protože už tam je dost proteinů zkrácených až na tri a di peptidy. Navíc je řídký. Z neochuceného kvalitního proteinu by se tedy všichni pozvraceli, proto se nevyrábí.

    Podrobně je to popsáno zde: https://www.f-sport.cz...

    Takže bohužel a ke své škodě většina hledačů čistoty pije nakonec nefiltrovaný odpad a zatěžuje svůj organismus nejen zatížením trávicího systému, ale i tím, že tu filtraci pak provádí jejich organismus a ten odpad zůstane v nich.

    Doporučuji kupovat kvalitně odfiltrované proteiny, metoda CFM je dnes i relativně levná!

    S pozdravem
    Martin Kopřiva

    ps. A také není třeba tak moc řešit ta sladidla. Zvláště, když si uvědomíte, že to začalo kampani za zničení aspartamu (náhodou hned po té, co mu prošla licence). Když se ani po více než 200 laboratorních testech nic škodlivého nenašlo, tak byl znemožněn mediální kampani "Ečka". Přesto si všimněte, že je stále povolen jako zdraví neškodný, Naopak 2 formy stévie už jsou zakázané jako zdraví nebezpečné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

    Když vidím některé reakce musím se hodně smát.. kvalitní protein, kvalitně zpracovaný nemusí být hnusný ani náhodou.. a tedy ani nemusí být dochucovaný. Rozhodně nemusí být hořký, možná tak hydrolyzát.. Pokud hledáte tedy produkty bez umělých sladidel, mrkněte například na německou značku LSP nutrition přípravky zero WPC, nebo Zero WPI, případně zero casein, zero SOy nebo zero rice protein.. dělá se i bramborový zero potato, který je úplně mimo klasickou nabídku, ale ten je nyní nedostupný a ten opravdu není chutný, ale má svá specifika... a nebo umíme Qoat whey, konkurenční produkt k tomu u nás nenajdete.. jde o naturální kozí protein, který má úplně jiné složení, již kvůli jiné surovině.. více informací zjistíte na stránkách www.ptservis.cz a nebo nás kontktujte. Ty naturální zero WPC jsme například míchali na EVLS a mnoho zákazníků , na popud Borise Oravy když toto nechtěli zkusit nakonec změnilo názor a byli velmi překvapeni... navíc si jej potom tedy mžete dochutit sám čím uznáte za vhodné.. Pavel Trampota

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • F-sport

      27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

      WPC =Whey Protein Concentrate

      ps. a prosím, nepišme tu útočné příspěvky začínající slovy "musím se hodně smát". Navíc tento dotaz je u proteinu obsahujícího CFM a ne u koncentrátu, je tedy zcela zbytečné to psát sem. děkuji


  • 27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

    primárně byl dotaz na sladidla, navíc rozdíl mezi CFM a koncentrátem.. ve světě se dnes koncentrát nevyrábí jinak než ultra a mikro filtrací.. to jen v ČR si naháníme lidi zkratkou CFM, kterou nikdo ve světě nepoužívá :-)... tedy zákazník by měl vědět že rozdíl mezi kvalitním WPC z evropy a naším českým reklamně propagovaným CFM prakticky není, jen a pouze v marketingu. Omlouvám se za útočnou reakci, ale mě to opravdu pobavilo, protože WPC rozhodně nemusí být zahuštěné.. to kvalitní německé značky vůbec nedělají například.. to dělají hlavně naši čeští výrobci a dělají to právě i u těch CFM, takže pokud mám volit kvalitní nezahuštěné WPC z německa velmi často s přírodními aromaty a zahuštěné CFM navíc s konzervanty, tak já rozhodně doporučím WPC. A ano bohužel i v německu a jinde používají sladidla jako sukraloza... pokud se jim chci vyhnout, potom volím naturální produkty jak jsem uvedl výše s jedním překlepem. Ten kozí protein se jmenuje Goat whey

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • F-sport

      27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

      I Vámi uvedená firma LSP nabízí WPC a pak WPI CFM jako různé produkty.
      Určitě tedy se WPC nerovná WPI CFM. I cena je jiná!

      A právě ten kvalitnější a dražší WPI CFM ani ta firma LSP NENABÍZÍ jako natural, ale pouze ochucené verze!

      Doufám, že je z zřejmé, že jsem na dotaz "Proč nemůže být CFM natural" (což potvrzuje i Vaše nabídka) nemohl nezmínit čim jsou "ochucené" a "zahuštěné" koncentráty WPC. Nechtěl jsem Vám tím příspěvkem nabourat prodej WPC, my jich také prodáme mnoho, Dokonce i sušené mléko se prodává. Ale pokud se někdo takto diví, je toto jediné přímé a jasné vysvětlení.

      ps. To, že některé firmy uvádějí CFM jako koncentrát je pravda, ALE stačí se podívat do složení a tam už je jasně vidět rozdíl mezi technologii surovin.

      pps. A viděl jsem i CFM jako surovinu právě pro kutily, kteří si to ochutí sami.


    • PT Servis

      27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

      Prosím než budete hodnotit rozdíly u výrobků které dovážíme, aby jste se na pořádně podíval. WPC je to co je srovnatelné s našimi CFM, jsou zpracovávány po celém světě již moderní filtrací, metoda iontové výměny se již nepoužívá a celý svět toto zpracování pojmenovává jako WPC. CFM v podstatě je důležité již jen v ČR a samozřejmě srovnávat CFM nebo WPC s WPI tedy isolátem je opět něco úplně jiného. Whey protein isolát.. WPI se vyrábí i ochucené i naturální v řadě zero jde jen a pouze o naturální produkty bez jakýchkoliv přísad. Jinak zpracováním CFM rozhodně surovina nezhořkne, to si asi trochu pletete s hydrolyzátem. To už je ale otázka jiná a opět tam jde o interpretaci českých výrobců a například německých.. ale to už je jiná kapitola o tom jak mnoho českých výrobců leta hodnotilo zda DH 6 a jiná čísla.. ve světě se dělá prakticky pouze DH 32 a také tam dávno před tím než u nás dělali hydrolyzát s obsahem 90% bílkovin... u nás se řešily stupně hydrolýzy ale stále tu všichni mydlili celkový obsah proteinu 70%. Chtěl jsem tím hlavně naznačit, že na českém trhu jsou firmy, které záměrně motají zákazníkům hlavu.. a tom celém je česká kauza CFM.. snažil jsem si jen trochu vysvětlit . Oba asi víme že dnes značení a hodnocení výrobků není vůbec snadné a dochází zde k mnoha manipulacím.. a nechce se mi jmenovat záměrně výrobce, kteří na tomto postavili reklamní kampaně..


    • F-sport

      27. dubna 2021 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

      S dovolením ocituji Vaše texty z Vaších stránek.

      U WPI (dražší a OCHUCENÝ) píšete: "Whey protein isolát, zpracovaný metodou CFM, tedy cross flow mikrofiltrace, který se vyznačuje extra rychlým využitím, má velmi vysokou biologickou hodnotou a má vynikající aminokyselinové složení. CFM je přírodní , nechemický proces výroby proteinového isolátu nejvyšší kvality . Tento proces chrání proteinovou strukturu – tak jako jeho biologickou aktivitu – a udržuje nejefektivnější rovnováhu mezi proteiny a peptipy, přírodně se vyskytující v syrovátce. CFM využívá vysoce technologicky vyspělý proces mnohonásobné filtrace k odstranění tuku, cholesterolu, laktozy a isoluje jen čistý kvalitní protein.
      Výhody CFM Whey protein isolate:
      - zdroj vstřebatelného a využitelného proteinu v nesrovnatelné kvalitě
      - urychluje proteinovou syntézu
      - rapidně vstupuje do krevního oběhu a podněcuje sval k anabolické činnosti
      - aktivní komponenty příznivě působí a ovlivňují fyziologické procesy v lidském těle ( podpora imunity )"
      Složení: whey protein isolát 97%

      U WPC (levnější) píšete: složení: whey protein koncentrát. Jinak se v popisu jen omílá, že tam není nic přidáno: "Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad".

      A tady v textu naopak tvrdíte, že WPC je CFM. Ne, drtivá, většina WPC je opravdu jen WPC. Je jen málo proteinů s označením WPC, které obsahují CFM a ty to uvádí ve složení. Jinak se CFM protein označuje WPI, ISO nebo nejčastěji CFM. A i ten WPC na který jste sám upozornil je prostě koncentrát.

      Opravdu není, co k tomu dodat. Je to čistě citace z popisů na Vaších stránkách.

      Jinak toto je má poslední odpověď, myslím, že to kromě nás dvou nikoho nezaujme. A že jste zbytečně rozvířil něco, co mohlo zůstat nepovšimnuto.

      přeji Vám pěkný večer
      Martin Kopřiva


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.