Poradna NUTREND Whey Core 100% 2250 g

Autor: | Vloženo: 18.06.2015 000 10:39 | Témata: Poradna NUTREND Whey Core 100% 2250 g

Dobrý den, cvičí břišní svaly už skoro 6 měsíců a pořad nejdou vidět co mám proto udělat ...mám je cvičit 3krat týdne a nebo 4 krát týdne.

  • Roman

    Roman

    18. června 2015

    Dobrý den, v první řadě nejdůležitější je jídelníček. Jak se říká.. v kuchyni se dělá břicho, ne v posilovně. Po sestavení kvalitního jídelníčku (my tuto možnost také nabízíme) je možné přidat kvalitní spalovač pro urychlení/usnadnění vašeho úsilí :) Přeji hezký zbytek dne, Roman

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Queros

      18. června 2015 - Queros

      Děkuji za odpověď a mám břicho posilovat 3 krát nebo 4 krát tydne


    • Novak

      19. června 2015 - Novak

      Doporučil bych max 3 tydne


  • 18. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    jak už tu bylo zmíněno, břicho, respektive břišní svalstvo, je věcí diety. Dokud budete na sobě mít byť menší množství podkožního tuku, vytoužený pekáč buchet vidět nebude!
    Zrovna tato partie, stejně tak jako partie stehen, je na tuk a jeho zásobu tou nejchoulostivější. Tuk se zde tedy drží nejdéle.

    Nutné je tedy zredukovat podkožní tuk, čehoz lze docílit jen a pouze kalorickým deficitem, tedy přijímat méně energie, než-li ji vydáte, aby tělo jako palivo začalo využívat právě tuk.
    Tento proces je však velmi složitý a je nutné k němu přistupovat s rozvahou a mít jídelníček nastavený přesně dle somatotypu, jinak hrozí, že se namísto tuku budou pálit svaly, což zajisté nechcete.

    V tomto by Vám mohl být nápomocen náš projekt supertrenér - http://www.kulturistika.com....

    Dále Vám zajisté bude nápomocna naše Fitness poradna - http://shop.kulturistika.com... a seriál FAQ (nejčastější dotazy) - http://www.kulturistika.com....

    Velmi zajímavé je pak video věnující se dennímu režimu - http://www.kulturistika.com...

    K nákupu doplňků můžete využít náš e-shop http://shop.kulturistika.com, na němž naleznete velké množství doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • kulturistika.com

      18. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

      Ještě k tréninku břicha. Nesmíte zapomínat na to, že břicho pracuje téměř při všech Vašich aktivitách a je tak jedním z nejvytíženějších svalů našeho těla! Plní totiž funkci stabilizační i ohýbací.

      Jeho trénink doporučujeme cirka 2 - 3 x týdně, vícekrát to nemá smysl, neboť pak nemá čas na regeneraci!
      Dále doporučujeme krom klasických cviků, jako jsou zkracovačky, krčení kolen ve visu či zdvih dolních končetin v leže zařadit také sviky se zátěží, tedy stahování horní kladky, zkracovačky s jednoruční činkou na hrudníku a podobně.

      Dále je velmi důležité zařadit trénink CORE systému, tedy hlubokého stabilizačního svalstva! Mnoho cviků naleznete na internetu po zadání právě slova CORE.

      Doufáme, že jsme Vám poskytli požadovanou radu, a že povede k úspěšnému cíli.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.