Poradna Proteiny


Autor: | Vloženo: 08.11.2015 000 14:56 | Témata: Poradna Proteiny

Dobry den jaky protein bych si mel koupit do objemu?

  • FULLsport

    FULLsport

    9. listopadu 2015

    Dobrý den,
    je to sice málo vstupních informací, ale obecně bych Vám doporučil nějaký vysokoprocentní vícesložkový syrovátkový protein. Vhodný by mohl být okolo 70-80% bílkovin s převahou složky syrovátkového isolátu, a hydrolyzovaných peptidů. většinou zde bude zastoupen i syrovátkový koncentrát. Pokud bude uvedeno procentuální vyjádření jednotlivých složek, bude to jedině dobře. Sacharidy navíc si pak můžete doplnit libovolně dle vlastní potřeby pomocí maltodextrinu, vitarga apod.. Zkuste se podívat na porovnávací tabulku na našem eshopu a porovnat základní hodnoty a ceny.. ty však nemusí být úplně aktuální. V brzké době tyto tabulky z aktualizujeme.
    http://www.fullsport.cz...

    mohl bych vám doporučit například tento:
    http://www.fullsport.cz...

    S pozdravem

    Lukáš
    FULLsport

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 9. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    do fáze objemovka patří protein, gainer, kreatin, aminokyseliny. Doporučujeme nějaký vícesložkový protein s velkým obsahem bílkovin, minimálně 76 – 85% bílkovin, například zde: http://eshop.alfafit.cz... . Z těchto proteinů můžeme doporučit např. Aminostar Actions Whey Protein 85 - 1000 g viz: http://eshop.alfafit.cz... .

    V případě, že cvičíte alespoň 2-3 měsíce, pro správnou výživu svalů během fáze objemovka doporučujeme některý z našich kreatinů, které napomáhají dodat svalům ty správné živiny. Vyzkoušet můžete například Amix Kre-Alkalyn 220 kapslí s vysokým pH a zárukou maximálního množství viz: http://eshop.alfafit.cz... ).

    Doporučujeme také nezapomínat na gainer. Gainer je důležitý pro dodání potřebného množství sacharidů, které se v těle látkovou přeměnou mění v energii. Z gainerů ve fázi objemovka doporučujeme například tyto gainery:

    http://eshop.alfafit.cz... , http://eshop.alfafit.cz... ,
    http://eshop.alfafit.cz... .

    Tým společnosti Alfafit, s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 9. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    osobně bych rozdíl mezi objemem a dietou rozdíl nedělal, tedy co se proteinových přípravků týče.

    Důležité je vědět k čemu by měl ten či ten suplement sloužit, Zda chci něco, co by posloužilo jako svačina, něco před či po tréninku, nebo něco, co dobře poslouží na noc.
    Ať tak či onak, vždy bych se snažil vybrat ty kvalitnější produkty, tedy vyráběné metodou CFM, Hydrolýzou, či Micellární kasein.

    Doporučit Vám můžeme:
    Prom-in Essential Pure CFM 80 - http://shop.kulturistika.com...
    Prom-in Basic Whey 80 - http://shop.kulturistika.com...
    Amix Whey Pure Fusion Protein - http://shop.kulturistika.com...
    Amix HydroPure Whey Protein - http://shop.kulturistika.com...
    Extrifit CFM Instant Whey 80 - http://shop.kulturistika.com...
    Ale samozřejmě můžete vybírat z mnoha dalších výrobků, které u nás na e-shopu naleznete.

    Nápomocný by Vám v tomto ohledu mohl být náš web http://www.kulturistika.com, na němž naleznete mnoho užitečných článků a rad.

    Mnoho užitečných rad Vám poskytne i naše Fitness ppradna - http://shop.kulturistika.com... nebo náš seriál FAQ (nejčastější dotazy - http://www.kulturistika.com....

    Na našem e-shopu http://shop.kulturistika.com naleznete také velké množství doplňků výživy.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny - http://shop.kulturistika.com...

    S přáním hezkého dne tým Kulturistika.com.

    Uvedené ceny nejsou konečné. Stačí se registrovat na našem shopu a využít nákupu ve výhodnější cenové skupině B, kterou Vám zdarma rádi nastavíme po té, co si o ní napíšete na e-mail [email protected].

    Za každý nákup navíc sbíráte body, jejichž prostřednictvím si můžete vytvářet slevové kupóny. (http://shop.kulturistika.com...)

    S přáním hezkého tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.