Poradna Proteiny


Autor: | Vloženo: 16.12.2015 000 20:08 | Témata: Poradna Proteiny

Poradíte mi,jak s proteiny při velkém hubnutí?

Potřebuji zhubnout víc,jak 40kg. Když hubnu,ztrácím ale víc svaly,protože všechno začne měknout a viset... Samozřejmě nehubnu tam,kde nejvíc potřebuji,ale začnou prsa a obličej,tedy tam,kde to nadělá víc škody než užitku. Jak na to mám jít?
Děkuju za rady.

  • 17. prosince 2015 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    rádi bychom Vám pomohli se správným výběrem, avšak jako první bychom Vám chtěli doporučit, abyste navštívila svého praktického lékaře, jež by Vám měl být schopen doporučit lékařského, vystudovaného odborníka na nutriční poradenství v oblasti hubnutí a cvičení.

    Mezi praktické a obecné zásady platí, že nemůžete spalovat a zároveň nabírat svalovou hmotu. Z hlediska účinnosti je tento typ "hubnutí" prakticky kontra produktivní, neboť při spalování vždy spalujete kromě tuků i část svalové hmoty.

    Právě proto se doporučuje rozdělovat fáze tréninků do fáze "nabírací", kdy nabíráte svalovou hmotu, berete aminokyseliny, proteiny, gainery a do fáze "spalovací", kdy stále berete proteiny, avšak přidáte účinný spalovač pro podporu procesu hubnutí.

    V naší nabídce máme sestaveny balíčky, které Vám mohou skvěle posloužit jako základ pro Vaše zdravější cvičení.
    Pro nabírání svalů Vám můžeme doporučit "Výhodný balíček pro nabírání čisté svalové hmoty", více viz.: http://eshop.alfafit.cz... a pro hubnutí doporučujeme "Výhodný balíček pro spalování tuků", více viz.: http://eshop.alfafit.cz....

    Produkty lze zakoupit i samostatně, odkazy j jednotlivým produktům najdete vždy v popisu balíčku, stejně jako charakteristiku jednotlivých produktů.

    s pozdravem,

    Tým společnosti, AlfaFIT s r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.