Poradna Syntrax Matrix 5.0 2250 g

Autor: | Vloženo: 01.12.2011 000 22:46 | Témata: Poradna Syntrax Matrix 5.0 2250 g

Mohu uzivat tento protein pokud mam vysoky krevni tlak?

  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    2. prosince 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    tento protein, stejně jako jakékoliv jiné proteiny můžete bez obav užívat i při vysokém tlaku. Většina proteinových výrobků nepůsobí na zvýšení TK. Pozor je třeba dávat pouze na proteiny, které by obsahovaly rostlinné extrakty (sem tam se něco takového vyrábí převážně v USA).
    Doporučil bych vždy číst složení výrobku na etiketě a pokud jsou tam uvedeny nějaké rostlinné výtažky, tak raději nekupovat zajíce v pytli a nebrat.

    Jinak ohledně vyššího TK a posilování není žádný problém. Pokud Vám lákař vysloveně nezakázal fyzickou námahu, tak postupný silový trénink se zvyšující se intenzitou nebo délkou tréninku nepředstavuje pro osoby s vysokým TK žádný problém.
    Postupně se zvyšující fyzická zátěž je naopak žádnoucí a je indikována jako jedna ze součástí léčby zvýšeného krevního tlaku.

    Názor, že lidé s vyšším TK nesmí cvičit, musí se vyhýbat těžší fyzické aktivitě je zcela mylný a pochází z dob 70. a 80. let.

    V každém případě neznám Váš zdravotní stav, takže na prvním místě je odborná rada Vašeho ošetřujícího lékaře a pokud Vám fyzickou zátěž nezakázal, tak nevidím žádný důvod, proč si nezlepšit fyzickou kondici a podpořit tím i srdeční činnost.



    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
  • 2. prosince 2011 - Oficiální zástupce obchodu Samoléčení.cz

    Dobrý den,

    samotný produkt není při vysokém krevním tlaku škodlivý, otazné je však prospěšnost silového tréninku pře těchto potížích. Silové cvičení může krevní tlak zvyšovat, příznivé působení nemá ani akutní zvýšení krevního tlaku při aktuální zátěži (zvedání vysokých vah). Mnohem prospěšnější by pro Vás byl kardiovaskulární - aerobní trénink. Neznáme však hodnotu Vašeho tlaku, proto doporučujeme o pokračování objemového tréninku při vysokém krevním tlaku poradit s Vašim lékařem.

    S pozdravem,

    lékárna Samoléčení.cz
    http://www.samoleceni.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.